CV onderhoud (duurzaam onderhoud)

Waarom bieden wij “duurzaam” onderhoud?
We hoeven niet te snel klaar te zijn met onderhoud. We vragen daar een eerlijke prijs voor en hebben daardoor tijd om de cv ketel of warmtepomp de aandacht te geven die er volgens de fabrikant voor nodig is. Ook in tegenstelling tot andere bedrijven bezoeken wij uw toestel elk jaar en niet om het jaar. Denk hieraan als u een contractprijs van een concurrent wil vergelijken met onze prijzen. U betaalt daar misschien per jaar, maar ze komen om het jaar. Een servicebeurt duurt bij ons gemiddeld 3 kwartier. Dus als een bedrijf om het jaar komt hebben ze voor goed onderhoud eigenlijk 1,5 uur nodig om hetzelfde te bereiken als wat wij doen.
Wij merken in ons klantenbestand dat de storingen die in de avonden en weekenden komen per maand gemiddeld op 1 hand te tellen zijn. Dat is pas duurzaam!

Voor service en onderhoud maken we ons al jaren lang sterk. Goed onderhoud bespaart geld. In principe voeren we onderhoud uit aan alle merken, en aan cv ketels ven elke leeftijd. Zolang het maar veilig kan! Als de cv ketel “op” is vervangen we de ketel voor het merk dat wij zelf voeren natuurlijk.

We nemen uw cv ketel op in ons onderhoudsbestand en daarmee heeft u al de zekerheid dat wij u benaderen voor de volgende afspraak. U rekent uw cv onderhoudbeurt altijd achteraf af. Wij sturen daar een factuur voor. Wij laten u nooit bij de monteur afrekenen.

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch beperkt bereikbaar op werkdagen tussen 07 tot 16 uur.*
Voor storingen 7/7 bereikbaar op ons vaste nummer 0735119222 en keuze optie “storingen".

* We blijven installateurs en we zijn allemaal doeners. Doelgericht in de praktijk dus! Zo min mogelijk tijd achter het bureau en zoveel mogelijk installaties bouwen is ons doel. Past dat bij u dan is dat perfect! Er zit dus niet altijd iemand stand-by op kantoor om te rekenen en plannen te maken. Wat bij ons wel heilig is is dat u het beste advies krijgt.Per mail is het maken van een eerste aanzet fijn voor ons. We pikken het snel op. Zijn we inmiddels op uw project aan het werk dat is contact meestal rechtstreeks op het privénummer van degene die het project draait als “projectleider".

Duurzaam
Verwarming
Airco koeling