Zinkwerken / koperwerken

Zink en koper, het zijn onderhoudsvrije materialen wat aan het einde van zijn levensduur ook nog eens heel simpel is te recyclen. Over duurzaam gesproken….
Dakkapel inpakken, dakgoten vervangen of deklijsten op uw plat dak. Wij kunnen dit werk met onze ogen dicht. (Bij wijze van spreken). We kunnen snel een offerte maken en plannen het werk graag in.
Zowel monumentaal, nieuwbouw of vervangingsmarkt. We maken zowel standaard fabrieksgoten als uitdagend maatwerk. In onze werkplaats maken we details op maat waardoor we extra flexibel zijn in wat we maken.

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch beperkt bereikbaar op werkdagen tussen 07 tot 16 uur.*
Voor storingen 7/7 bereikbaar op ons vaste nummer 0735119222 en keuze optie “storingen".

* We blijven installateurs en we zijn allemaal doeners. Doelgericht in de praktijk dus! Zo min mogelijk tijd achter het bureau en zoveel mogelijk installaties bouwen is ons doel. Past dat bij u dan is dat perfect! Er zit dus niet altijd iemand stand-by op kantoor om te rekenen en plannen te maken. Wat bij ons wel heilig is is dat u het beste advies krijgt.Per mail is het maken van een eerste aanzet fijn voor ons. We pikken het snel op. Zijn we inmiddels op uw project aan het werk dat is contact meestal rechtstreeks op het privénummer van degene die het project draait als “projectleider".

Duurzaam
Verwarming
Airco koeling