Installaties

Waterleidingen

Of het nu gaat om het ouderwets solderen van een loden waterleiding, het buigen van mooi koperwerk, of het aanleggen van een nieuwe drinkwaterinstallatie met aluminium/kunststofleiding. Voor ons allemaal niet onbekend en zonder problemen aan te leggen. Degelijk, strak en recht!

Gasleidingen

Wij controleren, repareren gasleidingen en persen ze digitaal af. Solderen, persen of ouderwets fitwerk? Wij worden er blij van!

Riool

Ontstoppen van lichte verstoppingen doen we zelf.  Bij grotere verstoppingen werken we samen met een ontstopper. Aanleggen van nieuwe leidingsystemen doen we volgens de laatste voorschriften.

CV ketels en Hybride systemen

Wij hebben een uitgesproken voorkeur voor het merk Remeha. Bewezen kwaliteit en een slim ontworpen toestellen. Goede garantie en goede ondersteuning vanuit de fabrikant!  Ook voor ons eigen gemak kiezen we hiervoor. We hebben er immers de meeste onderdelen van op voorraad in ons mooie magazijn.

CV installaties

Als wij tegenwoordig nieuwe cv installatie aanleggen proberen we dit altijd te ontwerpen met het oog op de toekomst. DUS ook al gaat u er uiteindelijk een cv ketel aan koppelen. Dan nog zullen wij adviseren de installatie zo op te bouwen dat deze warmtepompgeschikt is. De juiste diameters, het juiste verloop en de juiste inregeling maken de door ons aangelegde systemen extra zuinig. Ook hier werken we enkel met A-merken en doen we geen concessies. Het moet goed en degelijk gemaakt worden. Verkeerd aangelegde installaties zorgt voor hogere energiekosten. Tel dat maar eens op bij de prijs van een goedkoop aangelegde installatie. De energierekening komt maandelijks terug, de goedkope aanschaf was slechts eenmalig!

Warmtepompen

Zoekt u een warmtepomp die feilloos werkt? Wij werken samen met Stiebel-Eltron. Een grote Europese speler met zijn NL vestiging hier in ‘s-Hertogenbosch. Dit levert voor ons een groot voordeel op. In de ontwerp fase kunnen wij gemakkelijk binnen lopen en het één en ander schetsen en sparren over de opties. Dit werkt zo fijn en laagdrempelig. Het lijkt dat we met een klein familiebedrijf te maken hebben, en niet met een multinational. De trefzekerheid, kennis en kwaliteit passen helemaal bij wat wij onze klanten willen bieden. Dit merk gaat niet over één nacht ijs en maakt degelijke en stille machines. Dus spookverhalen over in de kou zitten met een warmtepomp. Wij kunnen u uitleggen waar deze verhalen vandaan komen en hoe het echt moet!

Airco

Wij werken samen met verschillende partners hierin. We kunnen een mooi nieuw systeem aanbieden en dat van A tot Z regelen. Wij kiezen voor het merk Daikin. Een Belgisch bedrijf van oorsprong dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit sluit naadloos aan op onze eigen visie.

Sanitair

Wat is er mooier dan een luxe badkamer, die uw woonhuis aan doet laten voelen als een paleisje?! Wij werken samen met afwerkingsbedrijven zodat we u van A tot Z een mooi eindresultaat aan kunnen bieden. Met ons als aanspreekpunt. Éen offerte en één verantwoordelijke voor een mooi eindresultaat. Dat zien wij graag! 
We hebben groothandels met een mooie showroom. Hier kunnen we een afspraak maken zodat u rustig rond kan kijken en goed advies kan krijgen. Natuurlijk mag u ook elders uw sanitair aanschaffen. Wij installeren het wel. Natuurlijk werken we dan niet voor een vast afgesproken prijs maar op uurbasis. We weten immers niet wat u koopt en wat de kwaliteit daarvan is. Ook weten we niet of uw verkoper het goed heeft samengesteld. En of het allemaal wel echt kompleet is op de dag dat wij komen afwerken. Maar geheel uw keuze om het te doen wat het best bij u past. Wij passen ons wel aan.

PV zonnepanelen

Wij hebben de keuze gemaakt voor het werken met een paar vertrouwde merken. De markt van de zonnepanelen is snelle wereld en voor je het weet is een partij al uitverkocht voordat hij goed en wel binnen is bij de groothandel. We werken alleen met de betere merken zoals Sharp en Trina full black. Omvormers die wij leveren kunnen op afstand gevolgd worden door de eindgebruiker. Krijgt het systeem een storing dan krijgen wij daar een melding van. Tevens is in te stellen dat uw systeem de opbrengsten per week naar u e-mailt, maar u kunt hem ook “live” volgen.

WTW/ mechanische ventilatie

WTW en ventilatie leggen we aan als complet nieuw systeem. Maar het aanpassen van de bestaande installatie is ook een optie. Tegenwoordig kan je steeds slimmer sturen qua afzuiging en dat scheelt een hoop energie.  We laten het systeem dan sturen op een CO-sensor of een vochtsensor. Tegenwoordig zijn er ook mooie systemen die de warmte uit de afgezogen lucht halen, en daarmee de verwarming of een boiler opwarmen. Doel is, zo min mogelijk warme binnenlucht door het dak weg te gooien.

Elektrische installaties

Het aanleggen van een elektrische huisinstallatie volgens de wetgeving van de NEN1010 is voor ons geen enkel probleem. Al jaren gaan het elektrawerk en het loodgieterswerk steeds meer hand in hand. Vooral bij de warmtepompen neemt dat een vogelvlucht.

Slimme bespaarders

We kunnen u in huis helpen met tal van mogelijkheden om te besparen. Denk dan bijvoorbeeld aan: Led verlichting, pompschakelaars, IR stralingspanelen, zone thermostaten, wtw douchegoot. Of veel simpeler door een betere afstelling van uw cv ketel.
Vraag ons om de mogelijkheden bij u thuis. We denken graag mee. Een hoop zaken kunnen we u werkend laten zien in ons nieuwe kantoor/magazijn.

Senioren / ergonomie

Zo lang mogelijk thuis wonen? Wij hebben alles in huis om uw badkamer/wc aan te passen. Inclusief mensen voor de afwerking. We hebben een samenwerking met tegelzetters en stukadoors waardoor we in een hele korte tijd een aanpassing kunnen doen die tot in de puntjes afgewerkt is. Doel is u te ontzorgen en het geheel in korte tijd te regelen. Wat we vaak doen is: bad eruit en inloopdouche erin, wandsteunen aanbrengen en een douchestoel monteren, wc verhogen en mindervalidesteunen aanbrengen. 
Dankzij deze hulpmiddelen is het fijner oud worden. En u kunt langer blijven genieten in uw vertrouwde omgeving. Onze mensen hebben veel geduld en nemen ruim de tijd om uw wensen aan te horen en met u mee te denken.