champagneglazen

En voor je het weet ben je 20 jaar verder...

Tja, de tijd gaat snel als je het naar je zin hebt.

We zijn gestart met het komen van de euro. Halverwege hebben we de economische crisis zien komen en gaan, en nu zitten we in de nasleep van de corona crisis waardoor er een tekort is aan grondstoffen en het plannen van het werk een steeds grotere uitdaging is. Het is dus nooit saai en alles blijft in beweging. Het enige wat hier zeker is, is dat niets zeker is…..

Wat wel een feit is, is dat we al 20 jaar bezig zijn met het maken van mooi werk. Daarin is ons werkveld heel erg breed geworden. Met de technieken die allemaal nog gaan komen, en met het probleem van het vinden van de juiste collega’s zal het niet minder uitdagend worden. Daarom hebben we dit laatste jaar gekeken naar hoe breed wij moeten willen gaan in deze markt. We gaan daar meer op filteren en we gaan het werk wat op dit moment het meest bij ons past meer naar ons toe trekken. Daarnaast gaan we de werkzaamheden die momenteel minder goed bij ons passen juist niet naar ons toe trekken. Wel zoeken we daar goede regionale bedrijven bij, die we u dan graag adviseren. We doen dit dan om te helpen en niet om er zelf beter van te worden. De aanvraag en werkzaamheden zullen dan verder geheel buiten ons om gaan. Wij hebben het ondertussen druk met het werk wat we wel goed aankunnen en kunnen daar dan een goede service bieden.
Natuurlijk doen we er alles aan om personeel aan te trekken waardoor ons werkveld weer wat breder kan worden. Maar zonnepanelen en airco zijn 2 onderdelen die we nu definitief laten uitvoeren door goede collega’s uit de regio.
Ook zijn we gestopt met sanitair werkzaamheden. Omdat wij vinden dat deze markt in kwaliteit en service hard achteruit gaat. Wij kunnen daar niet vrolijk meer van worden, en onze klant, als we de rekening sturen, ook niet meer.
Ons doel is dat we de komende tijd (in deze onstabiele tijd) zelf wel lekker stabiel blijven, en dat we blijven doen waar we vrolijk van worden. Ondertussen hopen we heel erg op het aantrekken van fijne collega’s. Dus ben, of ken je iemand die misschien geïnteresseerd is kennis met ons te komen maken als nieuwe collega, dan hopen we dat graag te horen.
We zoeken nieuwe collega's!

Ondertussen willen we ons jubileum niet voorbij laten gaan zonder actie.

We hebben in die 20 jaar bijna nooit een actie gedaan. Met de introductie van een nieuw type cv ketel 15 jaar geleden hebben we hem weleens een jaar lang voor een extreem lage prijs aan kunnen bieden. Dat zouden we nu graag doen met Hybride warmtepompen, maar die zijn dus niet te verkrijgen...
Wat we wel willen doen is uw gegevens plaatsen op een lijst van geïnteresseerden waardoor we later dit jaar (hopelijk) met goed nieuws kunnen komen als de leverproblemen over zijn. We maken dan zeker een actieprijs voor de montage en eenmalige aanschaf van de hybride warmtepomp, die we dan combineren met een service- en onderhoudscontract met een vaste maandprijs voor de komende 12 jaar! Ook oplossen van storingen en het vervangen van onderdelen is in dat All-in contract opgenomen. Voor u betekent dit dat u een zorgeloos stukje techniek in huis heeft. Uiteraard willen we dat, met het oog op duurzaamheid, alleen maar in onze regio aanbieden. Daarom gaat deze actie alleen gelden als u in of om Drunen woonachtig bent.

Als u u nu registreert voor plaatsing op onze lijst ontvangt u in ieder geval een kortingsbon die in te zetten is bij de eerst volgende actie die we in of om uw huis mogen uitvoeren. Denk dan aan alle werkzaamheden die we u te bieden hebben! We hebben nog nooit eerder korting gegeven dus dit is een uniek moment. Maar 20 jaar is natuurlijk ook niet niks dus daar mag iets tegenover staan. We zijn natuurlijk hartstikke blij dat we al 20 jaar in de regio kunnen werken en hebben kunnen groeien tot waar we nu staan.

De toekomst vraagt om te kiezen. Wij zijn het pad ingeslagen dat we duidelijke keuzes durven te maken. Dit om goed te blijven en plezier in ons werk te behouden. Op naar de volgende 20 jaar...

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch beperkt bereikbaar op werkdagen tussen 07 tot 16 uur.*
Voor storingen 7/7 bereikbaar op ons vaste nummer 0735119222 en keuze optie “storingen".

* We blijven installateurs en we zijn allemaal doeners. Doelgericht in de praktijk dus! Zo min mogelijk tijd achter het bureau en zoveel mogelijk installaties bouwen is ons doel. Past dat bij u dan is dat perfect! Er zit dus niet altijd iemand stand-by op kantoor om te rekenen en plannen te maken. Wat bij ons wel heilig is is dat u het beste advies krijgt.Per mail is het maken van een eerste aanzet fijn voor ons. We pikken het snel op. Zijn we inmiddels op uw project aan het werk dat is contact meestal rechtstreeks op het privénummer van degene die het project draait als “projectleider".

Duurzaam
Verwarming
Airco koeling